Herunder finder du et par tekste jeg har fået fra mine klienter – Du kan finde flere på TrustPilot (Både uddannelse og Terapi tilbagemeldinger) her: TRUSTPILOT

 


Flyskræk

Har lige været på flyvetur til Kreta, og det var endnu en succesrig oplevelse. Jeg var i hypnose ved Rene Frederiksen for snart tre år siden, og det virker stadig. Jeg er så taknemmelig – stor tak til Rene. Jeg kan nu sidde afslappet i flyveren og bruger altid selvhypnose, som jeg har læst af Rene, inden start. Jeg kan nu sidde roligt, læse og snakke og gå rundt i flyveren. Inden hypnosen klamrede jeg mig til sædet, græd og var meget meget bange. En angst, som kun andre med flyskræk kender. Det er frygteligt. Jeg var heller ikke bekymret inden flyveturen. Inden hypnosen, var jeg bange lang tid før og det kunne ødelægge en helt ferie – hvis jeg da ikke fik den afbestilt inden da!
Ville bare lige fortælle, at flyskræk godt kan afhjælpes: )

 


Hypnose på tandklinikken

Undertegnede har med stor succes brugt hypnotisør Rene Frederiksen til at hjælpe mine patienter med at komme af med deres tandlægeskræk/angst.

Det foregår ved at man  først får en session hos Rene. Her bliver angsten bearbejdet og man får nogle værktøjer som vi arbejder videre med på tandklinikken. Man kan vælge at få Rene med på tandklinikken under selve behandlingen.

Underegnede har modtaget hypnoseuddannelse og er selv i stand til bringe mine patienter i hypnotisk /afslappende tilstand og man kan således føle sig helt tryg.

Med venlig hilsen
Tandlæge Søren Bannebjerg

 


 

Tilbagemelding fra Mads;  (Nedenstående film)

Først og fremmest skal du bare vide at jeg er kommet utrolig langt siden vi sås, for ikke mere end halvanden måned siden. Jeg er blevet enormt positiv, og har en meget bedre og helt anderledes opfattelse af tilværelsen. Jeg har simpelthen fået flyttet mit fokus fra mørke til lys, og fra negativ til positiv. Det er meget svært at beskrive hvor fænomenalt det er at kunne værdsætte tilværelsen igen, og hvor værdifuldt det er at kunne sætte pris på alle de små ting der sker i ens liv, frem for at opfatte dem som irritationsmomenter. Jeg har fået en mærkbart større selvtillid, hvilket absolut har en stærk effekt på mine omgivelser, som jeg ikke kan være andet end taknemmelig for.

Desuden er der et hav af mange andre små positive ting der er fulgt med, og som  Effekten af hypnosen er taget til, og taget til i løbet af de uger der er gået siden vi sås, og nu er jeg lykkelig for at jeg brugte et par timer og et beskedent beløb på at besøge dig.

Så tusind tak for hjælpen – Mads.


Tilbagemelding

Jeg kan fortælle dig meget om hypnose og hvad det kan gøre for dig.
Men virker det så også?
Det bedste jeg kan gøre for dig – Er at lade mine tidligere kunder fortælle dig lidt om det.
(Alle klienter herunder har givet sit godkendelse til denne offenliggørelse)

 

Se f.eks Mads her fortælle om hans tur fra en let depression til en tilstand af motivation:

 


Tilbagemelding på smertebehandling;

Kære Rene.
Min mand, og jeg er dig dybt taknemmelig i dag, for…det utrolige skete…jeg har sovet som en sten hele natten.
Hvor var det skønt og tiltrængt, og vi er utroligt glade for det. Familie og venner ved, at det har været et stort problem for os, så de er også vildt imponerede.

I går, efter behandlingen gik jeg i Bilka og handlede, noget jeg normalt aldrig gør, fordi det er for hårdt for ryggen, men jeg klarede det fint, beholdte simpelthen den ene hånd på mit lår i bukselommen. Først sidst på dagen måtte jeg tage piller, så det holdt altså flere timer denne gang.
Dejligt! Tusind tak, jeg er så glad for, at jeg får lov at få denne behandling, og det samme er hele familien.

Vi ses på mandag, endnu engang tak, jeg glæder mig ligefrem til sengetid i aften 😉

Med venlig hilsen
Bente


Tilbagemelding fra en Rygestop klient;

Hej Rene

Jeg har det stadig fantastisk supert og skal nogen gange huske mig selv på, at jeg jo faktisk har røget engang.. smil. Så den del går bare rigtig godt. Jeg har overhovedet ikke lyst til at ryge. Kommer trangen, så vurder jeg lige, hvorfor jeg fik den, hvilken situation jeg er i og om det var en gammel vane, ja og så er trangen jo egentlig væk, inden jeg er færdig med at tænke. Så kan det være nemmere at holde op med at ryge… griner.. det er da ikke til at forstå når jeg har røget i så mange år. Ja jeg undre mig stadig, hvad er der dog sket. Smil……
….. jeg flyver stadig højt og synes det er stærkt gået, kan faktisk blive helt opstemt når jeg fortæller andre, om hvordan det hele foregik med hypnosen.

Og ja selvfølgelig til det med udtalelsen, det må du godt, kan jo kun stærkt anbefale metoden og gør det også.

Med venlig hilsen
Lone


Er du gammel klient her hos mig – Og vil du dele din historie – Så skriv endelig tilbage til mig og fortæl hvordan du oplevede hypnosen – og hvad din terapi har gjort for dit liv og dig.

Skriv et svar