“Hypnose arbejder med hovedet….Cancer sidder i kroppen….”

Forestillingen om de to dele er adskillige er mildest talt en misforståelse.
Kroppen påvirker hvordan vi tænker, fungere og virker – og hjernen/tankerne påvirker hvordan kroppen virker og fungere.
Neuropsykologien er en af de videnskaber der forsøger at kortlægge vores hjerne og funktionerne heri – men vi må nok erkende at der er LANG vej igen inden vi forstår vores hjerne 100%.
Vestens videnskabslige tilgang til medicin , kirurgi og sygdomme har også sine begrænsninger, men har til trods for disse vundet KÆMPE landevindinger over de sidste 50 år. Desværre er der stadigvæk en stort skil imellem de læger der arbejder med kroppen og de der arbejder med psyken.

 

HVAD KAN MAN MED HYPNOSE NÅR DET GÆLDER CANCER?

 

Arbejdet man laver med hypnose bliver oftest kaldt “alternativ”.
Det er ganske ukorrekt – Hypnose er IKKE alternativ til noget som helst. Det bedste ord er komplementær behanling. Det er en “tilføjelse” til de konventionelle behandlingsformer, men en tilføjelse der oftes ØGER de konventionelle behandlingformers effektivitet.

Studier understøtter vores oplevelser, at folk der er bruger hypnose i forbindelse med sygdom, oftest klare sig bedre end folk der ikke bruger hypnose.
Og det er ikke så underligt. Sover man bedre, spiser man rigtig, er der mindre smerte eller ubehag, mere ro, fred og er man mere optimistisk på enhver måde, VIL man klare sig bedre i medicinsk henseende.

 

HVAD GØR DU MED HYPNOSEN?

 

Kort fortalt ALT.
Du bekæmper den VREDE du måtte have og opnår forståelse
Du vinder ind på tilgivelsen. Dvs. du forstår hvad der sker når man tilgiver og kommer videre. Bruger energien på dig selv, frem for den ¤&#%”%&¤# der har givet dig vreden!
Du finde en styrke du måske ikke troede du havde mere.
Du får KRÆFTER til at bekæmpe KRÆFT.
Få overskud – Mere energi osv.

 

BLIVER JEG HELBREDT HVIS JEG BRUGER HYPNOSE?

 

LØB langt væk fra “alternative behandler” der LOVER den slags.
INGEN – Heller ikke læger, kan love du bliver helbredt.

Vend billedet lidt – Se det fra en anden vinkel – “Kan jeg forbedre min krop og mine tanker, mit sind, så den medicinske konventionelle handling virker bedre/mere optimalt?”

En krop der har stress, angst og uro – er en perfekt groplads for sygdom af enhver slags.
Vores mål med Hypnoterapien, er at få DIG og din krop til at fungere BEDST MULIGT.
At skabe den bedste grobund for helbredelse. (Komplementær behandling)

 

ER DET IKKE HVAD MAN KALDER AT LEDE EFTER MIRAKLER?

 

Jo og nej.
Helbredelse starter ved at DU gør noget – Du arbejder på et mål – og når det.
Er det et mirakle? Måske….

For at du skal forstå HVAD jeg mener – har jeg herunder linket 2 x 1 times video – Som forklare hvad et mirakle er for en cancer patient. Klippene er på 1 time hver – og på engelsk.

Kort fortalt, oplever kvinden i videoen, at hendes cancer spreder sig, at hun går i koma, og familien kaldes ind til den sidste tid.
I hendes koma oplever hun noget “mærkeligt” – en tilstand vi der arbejder med Hypnose kan kende igen på mange måder. En tilstand der sætter hendes livsmod, overlevelsesinstinkt og indre energi på en niveau hvor hun kan gøre noget for sig selv. Hun oplever at beslutningen om at leve ER taget og vågner af sit koma – hvor hun kommer sig efter appelsin store kræftknuder over det meste af kroppen, i løbet af kort tid.

Hør hende selv fortælle historien her;

 

1:2

httpvh://www.youtube.com/watch?v=87TRYkP2zBM

 

 2:2

httpvh://www.youtube.com/watch?v=52QGhNGjLNQ

 

Hvis du vil vide mere om hvad vi kan gøre for dig, hjælpe dig med i forbindelse med din nuværende behandling for din sygdom, så kontakt os for en uforpligtende samtale (Telefonisk)

 

 

Skriv et svar