[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]HypnoseForAlle HypnoseForAlle er lige præsis det. FOR ALLE. For både DIG og alle andre. Har du noget du vil med dit liv? Noget du vil ændre, opnå eller bare forbedre? Så er HypnoseForAlle også for dig! Vil du uddannes som hypnoterapeut er det også her der foregår. Vi bor I “Fremtiden” på Vesterbro 18 midt i Aalborg by – Et passende navn på et hus der indholder din forandring og fremtid. Tæt på Aalborg Centrum – Bus lige til døren, tog 200 meter væk og parkeringsplads ved vores hus gør stedet perfekt at komme frem til.

 

Dr John Butler og CI Rene Frederiksen Din Hypnoterapeut og Hypnotisør er Rene Frederiksen (th) sammen med Dr. John Butler (tv)

Jeg er uddannet som Hypnoterapeut og Hypnotisør (CH) samt Hypnoseinstruktør (CI) under National Guild of Hypnotists (NGH) som er verdens største hypnotisør sammenslutning med over 12.000 medlemmer på verdensplan. NGH kræver løbende uddannelse for, at vi kan beholde vores status som Certificeret Medlem. Du kan finde mere om NGH her; http://www.ngh.net Jeg har også en uddannelse fra HMI som Certified Hypnotist (C-HT), samt certificeret hos IACT (www.iact.org) som Hypnoterapeut (CHt) Desuden har jeg en uddannelse som HypnoInstruktør (CI) og uddanner derfor nye hypnoterapeuter med certificering under forbundet NGH. De sidste par år har jeg deltaget i det NGH kalder “Verdens Venligste Convention”  http://www.nghconvention.com/about/ hvor et par tusind medlemmer mødes og modtager information / Kurser / Seminars og socialt samvær med nogle af verdens bedste hypnoterapeuter over 3-7 dage. Hvis du går til vores Video sektion – kan du se en af NGH’s “founders” Dr. Arnold Levison fortæller mig og min gode kollega Kate Bildsøe historien om NGH ved NGH Convention 2006. Derudover har jeg deltaget i en række kurser, og jeg har haft æren af at deltage i en af de mest kendte HypnoTrainers, Gerald Kein kursus der afholdt Boston USA; “Hypnosis Ala Kein” kursus. Gerald Kein er elev af Dr. Elman som er kendt over hele verden for en speciel Induktionsteknik, samt hans oplæg til den form for Hypnoterapi vi arbejder ud fra den dag i dag. Hos Gerald Kein fik jeg bl.a “UltraHigh Hypnosis” lært og bruger det nu med jævne mellemrum i min klinik. Gerald Kein har også uddannet en stor part af alle de instruktør, der idag findes rundt om i verden. I kan finde mere om Gerald Kein her; http://www.omnihypnosis.com/ Jeg har også kurser ved Dr. John Butler i London England, Dr. Angel Escudero Valencia Spanien inden for smertebehandling mm. og idag er det mit “hovedområde” for mit hypnose arbejde. “Pain Management”
Jeg arbejder med en række forskellige emner, og er du i tvivl om dit problem kan forbedres eller helt afhjælpes med Hypnoterapi, så kontakt mig, og jeg tager en kort snak – ganske gratis. (Telefon  9631 0000 Eller 2211 9631)
  • Smerte Management (Hypno-Piller)
  • Fobi (En unaturlig kraftig angst for en ting eller situation)
  • Vægtproblemer
  • Selvværdsproblemer
  • Stress
  • Søvnproblemer
  • Eksamensangst
  • Ked-af-det-hed
  • Rygestop
  • Selvhypnosekurser
  • Og meget meget mere. Ring og spørg
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar